Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΟΜΙΛΙΑ Δ.ΚΑΖΑΚΗ - Ενημέρωση

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Πάρου θέλει να ευχαριστήσει τον κ.Καζάκη, που μας έκανε την τιμή να παραβρεθεί στο νησί μας και να βοηθήσει την προσπάθεια μας, αφύπνισης και ενημέρωσης του Παριανού λαού.

Η εκδήλωση, όπως ήταν αναμενόμενο λόγω τον δυσμενών καιρικών συνθηκών, έλαβε χώρα στην αίθουσα του Αρχίλοχου και όχι στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και καλύφθηκε τηλεοπτικά από το Tv1 Σύρου όπου και θα προβάλει την εκδήλωση αρκετές φορές τις επόμενες ημέρες.

Τί να πεί κανείς για την ομιλία του κ. Καζάκη? 
Καταιγιστικός, για σχεδόν 4 ώρες, δίνοντας στοιχεία και παραδείγματα μίλησε και εξήγησε τα πάντα. Την αδιέξοδη οικονομική πολιτική της Ελλάδος, τα παιχνίδια κερδοσκοπίας στις πλάτες των χωρών, τους μεγαλο-τραπεζίτες και τις ληστρικές τακτικές τους, το ξεπούλημα της χώρας και τις όποιες αυτές συνέπειες στον λαό καθώς και για πολλά άλλα θέματα και προτεινόμενες λύσεις, τα οποία θα παρακολουθήσετε σε αποσπάσματα σε προσεχείς αναρτήσεις.



Τέλος ο κ.Καζάκης δεσμεύθηκε ότι την επόμενη εβδομάδα γιατροί της "ιατρικής αλληλεγγύης" θα επισκεφθούν το κέντρο υγείας του νησιού και θα προσφέρουν αφιλοκερδώς της υπηρεσίες τους στους Παριανούς πολίτες. 

Ο βροχερός καιρός δεν  πτόησε τους συμπολίτες μας και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που βρέθηκαν στο πλευρό μας. 

Ελπίζουμε να λάβατε σημαντικά μηνύματα από αυτήν την πρώτη μας εκδήλωση.
Θα ακολουθήσουν κ άλλες συγκεντρώσεις και συζητήσεις και σας καλούμε όλους να είσθε εκεί!

Επόμενο ραντεβού στις 15 Οκτώβρη και ημέρα Σάββατο στην πλατεία της Παροικιάς για να διαδηλώσουμε ειρηνικά στα πλαίσια του "Ενωμένοι για την παγκόσμια αλλαγή"

 & στις 19 Οκτώβρη ημέρα Τετάρτη στην γενική απεργία!

Είμαστε όλοι μαζί! 

Σας θέλουμε στο πλευρό μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου