Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλη η συμμετοχή στη συγκέντρωση του Δ.Καζάκη


Γέμισε η αίθουσα του ¨Αρχίλοχου" και για τέσσερις ώρες οι παριανοί άκουσαν τον Δ.Καζάκη σε μια ομιλία ποταμός.
Η συγκέντρωση είχε οργανωθεί από την Πρωτοβουλία Πολιτών Πάρου και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για τέσσερις ώρες περίπου.

Χαρακτηριστικά, αν και 2 φορές κόπηκε το ρεύμα, η συγκέντρωση συνεχίστηκε με τη λάμπα ασφαλείας και 
τον διάλογο να γίνεται χωρίς μικρόφωνα.
Αποσπάσματα από τη συγκέντρωση θα σας δείξουμε σε επόμενη ανάρτηση. 
Τη συγκέντρωση κάλυψε και το TVΣΥΡΟΣ που από αύριο θα δείξει την ομιλία και τον διάλογο αρκετές φορές - όπως μας υποσχέθηκε ο υπεύθυνος του σταθμού -.
 Οι συγκεντρωμένοι, έδωσαν ραντεβού στη πλατεία της Παροικιάς στις 15 και 19 Αυγούστου. 
Στην συζήτηση ο Δ.Καζάκης περιέγραψε το αδιέξοδο του Παπανδρεικού μονόδρομου, τον εφιάλτη με τις ειδικές οικονομικές ζώνες, τα εγκλήματα του Fast Track, την εκχωρηση της Εθνικής ανεξαρτησίας, - 300 γερμανοί έχουν εγκατασταθεί και διοικούν τα υπουργεία, Γερμανοί διοικητές στις εξόδους της χώρας στην Πάτρα και Ηγουμενίτσα  τα οικονομικά εγκληματα, τη φτώχεια και την ανέχεια η οποία καθημερινά αυξάνεται λόγω της πολιτικής της τρόικας.
  "Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, τα χρήματα που παίρνουν με τα καθημερινά μέτρα πάνε στους τραπεζίτες βυθίζοντας κάθε μέρα τη χώρα στην ύφεση.
 Αντίσταση λοιπόν ενότητα όλων των πολιτών με κοινό στόχο την ανατροπή μιας ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ κυβέρνησης που σε ενδοτικότητα ξεπέρασε και την κυβέρνηση Τσολάκογλου και συγκρίνεται με τη κυβέρνηση Ράλλη που υπέγραψε το 41 τον διαμελισμό της χώρας σε Βούλγαρους, Ιταλούς, Γερμανούς."

http://kepparou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου