Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΓΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ-ΒΡΟΥΤΣΗ

Μετά την "πορτάρα" στη Νάξο... πόρτα και στη Πάρο για Στυλιανίδη- Βρούτση

Με καΐκι ήρθαν στην Πάρο οι βουλευτές της ΝΔ, Στυλιανίδης και Βρούτσης. Οι αποδοκιμασίες στην Νάξο ήταν αρκετές για να φροντίσουν να μην έχουν ανάλογα "παρατράγουδα" και στο λιμάνι της Πάρου. Όμως οι εκπλήξεις ήρθανε μετά...

Ο χώρος γύρω από την αίθουσα είχε γεμίσει με συνθήματα από την προηγούμενη .
"ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΑΖΙ"..."ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ" "Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ" "ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
Οι συγκεντρωθέντες τελικά ξεπέρασαν τους Νεοδημοκράτες που μπήκαν μέσα στην αίθουσα. Με αποτέλεσμα να φτάσει στο χώρο ισχυρή αστυνομική δύναμη - που με διακριτικό τρόπο είναι αλήθεια - προσπάθησε κυρίως με την παρουσίας της να προλάβει τα χειρότερα.
Δυστυχώς άνθρωποι της ΝΔ με λογική face control προσπάθησαν να εμποδίσουν την προσέλευση μέσα στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να έρθει η ένταση.

Η Κοπή πίτας, τελικά ήταν απ έξω
Οι συγκεντρωμένοι τη ΝΔ "κλειδώθηκαν" μέσα στην αίθουσα, με τους διαμαρτυρόμενους να είναι περισσότεροι από τους "έγκλειστους".
Τελικά έξω από την αίθουσα οι διαμαρτυρόμενοι, με αρκετή δόση χιούμορ, έκοψαν πίτα, κέρασαν αναψυκτικά. φώναξαν συνθήματα.

Ύστερα από δύο ώρες "εγκλεισμού" και με την αστυνομία να εμποδίζει την λειτουργία καμερών οι κ.κ. Στυλιανίδη και Βρούτσης αποχώρησαν κάτω από τα συνθήματα των συγκεντρωμένων "Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73 - ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" και "ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ".
Βίντεο με τα γεγονότα... σε λίγες ώρες.....
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου