Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΟΥ



ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΟΥ


Με το νέο μνημόνιο που προωθούν η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ- ΛΑΟΣ και η Τρόϊκα, οδηγούν στην εξαθλίωση τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας.
Τα εφιαλτικά νέα μέτρα , στέλνουν στον «Καιάδα» εισοδήματα, κοινωνικές παροχές, δικαιώματα και έχουν τραγικές συνέπειες για εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και γυναίκες.
Στέλνουν τη κοινωνία πολλά χρόνια πίσω. Με τα ψέματα και τους θεατρινισμούς τους, εκβιάζουν και τρομοκρατούν τον λαό μας με πλαστά διλήμματα  για να υποταχθεί και να αποδεχθεί την εξαθλίωση του.
Καλούμε όλες και όλους να ξεσηκωθούν.
Να δώσουμε το παρόν όλοι μας στη 48ωρη απεργία 10&11/2, σε κάθε κινητοποίηση που θα ακολουθήσει, με κάθε τρόπο και σε κάθε τόπο.
Είναι η ώρα που κάθε άνθρωπος του μόχθου και της εργασίας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Ολοι στους δρόμους να δείξουμε τη δύναμη μας γιατί αυτός είναι ο φόβος τους,
ο λαϊκός ξεσηκωμός.
Δεν υπάρχουν περιθώρια για  αναμονές και αυταπάτες. 
Απαιτούμε από τους βουλευτές των Κυκλάδων, την ύστατη τούτη ώρα να αναλογιστούν τη προσωπική τους ευθύνη απέναντι στο λαό των νησιών μας και να μην υποκύψουν στο όνομα καμιάς πειθαρχίας. Τίποτα δεν θα μπορεί να δικαιολογήσει τη πράξη τους., και αν βάλουν την υπογραφή τους σε αυτό το έγκλημα, ο παριανός λαός πρέπει να τους κρίνει ανεπιθύμητους και να τους  τιμωρήσει μαζί με τα κόμματα τους.                  
                                                           9/2/2012                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου