Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου

Πάρος,10 Φεβρουαρίου 2012                                                                                                  Αρ.Πρωτ.19/2012

Αγαπητοί συνάδελφοι,
ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου  την Πέμπτη 9/2, αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του εμπορικού κόσμου σε όλες της αγωνιστικές κινητοποιήσεις, για την διάσωση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. 

Επίσης, αποφασίστηκε να συμμετέχουμε  στην  πρώτη γραμμή μάχης γιατί όπως  ξέρουμε οι μάχες δίνονται όταν  έχεις απέναντί σου  τον εχθρό, που εδώ είναι συνάμα και προδότης.

Η Κυβέρνηση παρά τις έγκαιρες προειδοποιήσεις του παραγωγικού δυναμικού
της χώρας, φαίνεται να καταλήγει σε μία δανειακή σύμβαση που μας οδηγεί όλους στο αδιέξοδο, στον αφανισμό και στη φτώχεια.

Η πανελλαδική συγκέντρωση,  θα πραγματοποιηθεί την
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στην πλατεία Συντάγματος και ώρα 6.00 μ.μ., σαν ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα-σοκ του νέου Μνημονίου.
(Σημείο συνάντησης τα γραφεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου -Μητροπόλεως 42 Αθήνα- ώρα 5.00 μ.μ.).

Ο εμπορικός κόσμος, δεν έχει πλέον άλλη επιλογή, παρά να αγωνιστεί με όλους όσους συμβάλλουν στην παραγωγή αναπτυξιακού έργου και διανομή πλούτου στη χώρα μας, υπερασπίζοντας με αξιοπρέπεια την ύπαρξή του.
Η σιωπή μας θα σημαίνει παραίτηση.

Γι’ αυτό δεν θα πρέπει να λείψει κανείς!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου