Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΟΣ:Καταθέτει ο Δήμος ασφαλιστικά μέτρα κατα της ΔΕΗ - Συνέλευση χθές της Λαικής Επιτροπής στην αίθουσα του Δημοτικού ΣυμβουλίουΚαταθέτει  άμεσα ο Δήμος τη μαζική προσφυγή κατά της ΔΕΗ για τα χαράτσια. Τα μέλη της επιτροπής, παρέδωσαν τις υπεύθυνες δηλώσεις χθες στο Δήμο και η νομική υπηρεσία προχωράει άμεσα στην κατάθεση της προσφυγής.
Τα ασφαλιστικά μέτρα θα εκδικαστούν τις επόμενες ημέρες και αν κρίνουμε από τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε όλη τη χώρα, το αποτέλεσμα πρέπει να είναι θετικό.
Ανεξάρτητα από αυτές τις εξελίξεις - να λάβουμε  όψη και τη τροπολογία Βενιζέλου, που παρατείνει αλλά και μεταθέτει στις εφορίες την είσπραξη του χαρατσιού - η Λαική επιτροπή συνεδρίασε χθές στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και αποφάσισε να συνεχίση τις κινητοποιήσεις.
Άμεσα οργανώθηκαν ομάδες περιφρούρησης, ανά χωριό και αποφασίστηκε η οργάνωση Λαικών συνελεύσεων σε αυτά. Στόχος, όχι μόνο η περιφρούρηση - σε περίπτωση που συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθήσουν να κόψουν ρέυμα - αλλά και η συνέχιση του αγώνα για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ.
Αν η κυβέρνηση νομίζει ότι θα εισπράξει το χαράτσι απο τις εφορίες, είναι γελασμένη.
Απλά ο αγώνας θα δοθεί πλέον, όχι έξω απο τα καταστήματα της ΔΕΗ, αλλά στις εφορίες........
Αποφασίστηκε επίσης, την Παρασκευή 11.00 πμ. να συγκεντρωθούν οι κάτοικοι στο κατάστημα της ΔΕΗ.
Σκοπός η ενημέρωση κατα αρχάς των υπαλλήλων για τις προσφυγές που ξεκίνησε ο Δήμος, αλλά και συννενόηση με τους υπαλλήλους για να δέχονται και στο υποκατάστημα της Πάρου, να πληρώνουν οι καταναλωτές μόνο το ρεύμα και να παίρνουν απόδειξη.
Αυτό γίνεται ήδη σε πολλά καταστήματα της ΔΕΗ - Πειραιας, Κυψέλη,Μαρούσι,Ηράκλειο -.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου