Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Αντιρατσιστική συναυλία στον ΑΡΧΙΛΟΧΟ



Λίγα λόγια για τη συναυλία…

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού, διοργανώνουμε μια συναυλία με τοπικά συγκροτήματα όπου δεν θα υπάρχει αντίτιμο (είσοδος) με την υποχρεωτική έννοια, αλλά προωθείται η ελεύθερη συνεισφορά για την κάλυψη των επιμέρους εξόδων. Τα έσοδα από τη συναυλία θα πάνε για την στήριξη της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας (πανό, αφίσες, έντυπα κτλ) και για την αλληλεγγύη στους τραυματίες της μεγάλης αντιφασιστικής συγκέντρωσης στις 28/2.
Δεν έχουμε ως σκοπό το κέρδος, ούτε επιδιώκουμε την οικονομική ενίσχυση από τους «απ’ έξω», δεν τους βλέπουμε σαν «πελάτες ή θεατές», αλλά θεωρούμε ότι μουσικοί, διοργανωτές, συμμετέχοντες ευρύτερα, δρούμε όλοι μαζί σε μια ισότιμη βάση και θεωρούμε αυτονόητο το σεβασμό στο χώρο, καθώς και την υπεύθυνη στάση και συμπεριφορά.
Ως άνθρωποι τρέφουμε απεριόριστη αγάπη για τη ζωή και την ελευθερία, θεωρώντας την πρώτη απαραίτητη προϋπόθεση της δεύτερης. Μια κατεξοχήν έκφραση της ζωής μας αποτελεί και η μουσική, η οποία ανέκαθεν αποτελούσε βασικό στοιχείο της ανθρώπινης έκφρασης μεταδίδοντας ιδέες κ συναισθήματα, όπως οργή, λύπη, χαρά κ.ά.

Χρόνια και χρόνια
τώρα τριγυρνώ
σαν πουλί περιπλανώμενο
μες τη μοναξιά
μες την ξενιτιά
που δεν την αντέχω
άλλο πια…

Δείτε περισσότερα
Στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/antifasistikiparos
Η εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/549747598380278/
Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Πάρου - Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου