Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Anonymous - To Operation Greece είναι γεγονός!


anonymous opgreece

Η ομάδα των Anonymous στον περισσότερο κόσμο έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλιο, χάρη στην κυβερνο-επίθεση ή αλλιώς ψηφιακή επίθεση μέσω Διαδικτύου, που εξαπέλυσε στο δίκτυο της Sony, ωθώντας την έτσι, για να σταματήσει η περαιτέρω διείσδυση στα ενδότερα των συστημάτων της, να κατεβάσει πλήρως τα «ρολά» ολόκληρης της υπηρεσίας.

Το αποτέλεσμα; Τουλάχιστον 70 εκατομμύρια χρήστες δεν μπορούσαν επί ενός μηνός περίπου να χρησιμοποιήσουν το Playstation Network (ανάμεσα σε άλλες υπηρεσίες της Sony που είχαν «χτυπηθεί»), ενώ υπήρχε κίνδυνος μερικά (όχι όλα όμως και όχι τα σημαντικά) στοιχεία των χρηστών να έχουν περιέλθει στα χέρια των Anonymous, οδηγώντας ουσιαστικά αρκετούς στην αλλαγή των κωδικών τους στην πιστωτική κάρτα που είχαν καταχωρήσει στο PS Network.
Η ομάδα των χάκερ-ιδεολόγων-ψηφιακών ακτιβιστών, όπως θέλετε μπορείτε να τη χαρακτηρίσετε, δεν αποσκοπεί στον τρόμο των χρηστών, απεναντίας στοχεύει στις ολοκληρωτικές και σκληρές νοοτροπίες εταιρειών, οργανισμών αλλά και κρατών. Εν προκειμένω, της Ελλάδας μας και των πρακτικών που έχουν χρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.
Επίσημα πλέον, η ομάδα των Anonymous εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου ενημερώνει όλο τον πλανήτη, χωρίς τους «περιορισμούς» ή «όρια» στην έκφραση (το λέμε ευγενικά) που αντιμετωπίζουν – ή «καθοδηγούν» αν προτιμάτε καλύτερα – τα Μ.Μ.Ε., ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, τι ζούμε καθημερινά και πως εν τέλει προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή καθημερινότητα που ζούμε. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου των Anonymous, συνοδευόμενο βέβαια, από τις προειδοποιήσεις που χαρακτηρίζουν την ομάδα και οι οποίες τηρούνται κατά γράμμα.
«Χαιρετίζουμε όλο το κόσμο, αυτό είναι το πρώτο δελτίο τύπου από το #OpGreece. Επιθυμούμε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την κρίσιμη κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και να ενημερώσουμε μαζικά για την ύπαρξη και δραστηριότητά μας. Επιθυμούμε την ευαισθητοποίηση όχι μόνο των Ελλήνων εντός της Ελλάδας, αλλά και των Ελλήνων ομογενών, όλοι εσείς που είστε ελληνικής καταγωγής σε ολόκληρο τον κόσμο.
Είδαμε όλοι τον μπάτσο με την χρήση σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο των διαδηλωτών σωστά; Είδαμε επίσης τον Tony Bologna να ψεκάζει νεαρές γυναίκες στην Νέα Υόρκη ναι; Αν τα παραπάνω σάς συγκλόνισαν, εδώ είναι μια καθημερινή ρουτίνα. Οι Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται ειρηνικά, λαμβάνουν αυτή την »περιποίηση» σχεδόν ΚΑΘΕ εβδομάδα, ενώ κανένας αξιωματούχος δεν αντιδρά στις πράξεις βίας εναντίον πολιτών που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα.
Τον περασμένο μήνα η Ελληνική Αστυνομία ψέκασε άτομα με ειδικές ανάγκες σε αναπηρικά καροτσάκια, ενώ πριν από δύο μήνες επιτέθηκαν σε πολίτες που διαμαρτύρονταν ειρηνικά – απλά περπατώντας ούτε καν φωνάζοντας. Η Αστυνομία έριχνε δακρυγόνα και πέτρες χτυπώντας τους με μπαστούνια (γκλοπ) και σιδερένιες ράβδους. Πριν από τρεις μήνες συνέβησαν τα ίδια ακριβώς, ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμα και δημοσιογράφους που κρατούσαν φωτογραφικές μηχανές.
Τώρα, τη στιγμή που γράφουμε αυτά τα λόγια, το Διαδίκτυο απειλείται από τον Μάκη Βορίδη, ένα πρόσωπο που τη δεκαετία του 70′ και του 80′ ανήκε σε μια ομάδα παρόμοια με το ΚΚΚ και τώρα είναι μέλος του φασιστικού κόμματος στην Ελλάδα. Ο Βορίδης είναι τώρα υπεύθυνος για το Διαδίκτυο. Μια εβδομάδα μετά την »εκλογή» του (εξελέγη από τους πολιτικούς και όχι απευθείας από τον λαό), blogs που παρείχαν ελευθερία λόγου έκλεισαν, λογαριασμοί στο Facebook – κυρίως ακτιβιστών, Anons, αναρχικών, κομμουνιστών και trolls – διεγράφησαν. Τώρα ο Βορίδης και οι φίλοι του σχεδιάζουν να λογοκρίνουν όλους τους παρόχους Internet (ISPs), με πρόσχημα ότι το πράττει ώστε να ξέρει πότε μια »τρομοκρατική ενέργεια» θα πραγματοποιηθεί εναντίον των πολιτών. Κάθε αντίθετος πολιτικός λόγος που δεν είναι αρεστός στον φασισμό θεωρείται »τρομοκρατία». Οπότε ναι, αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα.
Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.
Εδώ είναι μερικές συνδέσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα:
- Αθήνα 29-06-2011: Επίθεση της Ελληνικής Αστυνομίας εναντίον Ελλήνων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος. http://www.youtube.com/watch?v=v_GZOD3R1Ek
- Ένας άνδρας λέει στην Αστυνομία »Φύγετε από αυτή την πλατεία και σας παρακαλώ μην με χτυπήσετε», ο μπάτσος όχι μόνο τον χτυπά, αλλά του σπάει και το κεφάλι μπροστά στην κάμερα. http://www.youtube.com/watch?v=VlVML5ih2Qs 
- Ο νέος υπουργός υπεύθυνος για το Διαδίκτυο, στην πρώτη δήλωσή του λέει »Συμφωνώ ότι οι συμπλοκές γίνονται από τους ανθρώπους αλλά δεν χρησιμοποιούν ούτε γκλοπ ούτε κράνη», η επόμενη εικόνα είναι όταν ο ίδιος κρατούσε ένα τσεκούρι κατά την διάρκεια της συμμετοχής του στην αντίστοιχη ομάδα με το ΚΚΚ. Αυτός ο άνθρωπος είναι αυτή την στιγμή υπεύθυνος για το Internet στην Ελλάδα και είναι μέλος του φασιστικού κόμματος. Δεν εξελέγη από εμάς αλλά από την ίδια την κυβέρνηση. http://www.youtube.com/watch?v=4JStHrZltE4 
Χρειάζεστε περισσότερες συνδέσεις? ΟΚ
- Περισσότερες πληροφορίες για τον Μάκη Βορίδη.http://www.nakedcapitalism.com/2011/11/mark-ames-austerity-fascism-in-greece-%E2%80%93-the-real-1-doctrine.html 
- Βίντεο από το #OpGreece, #OpSupportGreece και ανθρώπων που παρακολουθούν τις ταραχές και διαδηλώσεις.
Άρα τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή; Γιατί όλη αυτή η βία;
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, άρχισε να μειώνει τις αποδοχές του λαού προσθέτοντας επιπλέον μέτρα λιτότητας. Τα μέσα ενημέρωσης συνέβαλαν στην διάδοση της προπαγάνδας ότι οι Έλληνες πολίτες είχαν ευθύνη για αυτό, ενώ στην πραγματικότητα η κυβέρνηση εξάντλησε τα χρήματα αυτά για ίδιον όφελος. ΟΧΙ. Οι Έλληνες πολίτες είναι φτωχοί για σχεδόν 2 χρόνια τώρα, ενώ γίνονται ακόμα πιο φτωχοί μέρα με την μέρα. Η κυβέρνηση δαπάνησε αυτά τα χρήματα σε προϊόντα πολυτελείας όπως αυτοκίνητα, σπίτια, και γη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να ψάξετε στο Google τις παρακάτω λέξεις-κλειδιά: Vatopedi, σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα, ελληνική υπόθεση υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων 2004.
Έτσι αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι :
- Οι άνθρωποι πληρώνουν περισσότερους φόρους, ακόμη κι αν δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά
- Οι συντάξεις έχουν μειωθεί τόσο, που οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα ακόμα και για τα φάρμακά τους, το ενοίκιο ή τους λογαριασμούς τους
- Γίνονται εξώσεις σε πολίτες λόγω δανείων
- Η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ) αναγκάζει τους ανθρώπους να πληρώνουν πολύ περισσότερα από ό,τι καταναλώνουν (ως φόρο ακινήτου), ειδάλλως κόβουν την παροχή ρεύματος.
- Οι Τράπεζες έχουν την ευθύνη
- Τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν και δεν αποκαλύπτουν τα πραγματικά γεγονότα, όπως διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις, θανάτους, ξυλοδαρμούς, αστυνομική βία, πολιτικά σκάνδαλα κ.λπ.
- Το να βρει κάποιος εργασία είναι σπάνιο και ακόμα και αν βρει η αμοιβή δεν είναι αρκετή
- Καταστήματα κλείνουν
- Τα σπίτια εγκαταλείπονται
- Οι άνθρωποι φεύγουν από την Ελλάδα για να βρουν μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό
- Τα παιδιά λιποθυμούν από την πείνα: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=100921&catid=3 
- Τοξικομανείς και άστεγοι άνθρωποι χρησιμοποιούν χρησιμοποιημένες-μολυσμένες με AIDS βελόνες ώστε να μπορούν να πάρουν τα 700€ που το κράτος αναγκάζεται να πληρώσει για τις δαπάνες τους.
- Διαδηλωτές πεθαίνουν, αιμορραγούν, υποφέρουν
- Το 70% των ελληνικών οικογενειών δεν θα ανάψει τη θέρμανση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, λόγω του ότι δεν μπορούν να διαθέσουν οικονομικά για αυτό.
- 1.500.000 Έλληνες είναι άνεργοι
- Οι οικογένειες καταστρέφονται
- Ο μέσος Έλληνας αντιμετωπίζεται σαν »άχρηστος-ρύπος» από τους πολιτικούς και τους ανθρώπους εκτός Ελλάδος, λόγω της προπαγάνδας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
- Η λογοκρισία ξεκίνησε, τα blogs κλείνουν, οι ακτιβιστές του Facebook στοχοποιούνται, η ελευθερία του λόγου απειλείται (ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης απείλησε διά τηλεοράσεως ότι το πολιτικό άσυλο οι ιστοσελίδες του δικτύου Indymedia θα πρέπει να αισθάνονται ότι απειλούνται τώρα που ανέλαβε αυτός http://www.dailymotion.com/video/xkqcyi_yyyyyy-yyyyyyyyyy-yyy-indymedia_news )
- Δημοσιογράφοι σκοτώνονται.http://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Sokratis_Giolias και πολλά πολλά άλλα.
Αυτή είναι η ζωή στην Ελλάδα σήμερα. Προσπαθούν να φιμώσουν όσους αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, ώστε να επαυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την Ελλάδα παγκοσμίως.
Για τα ελληνικά Links απλά χρησιμοποιήστε το Google Translate.
We are Anonymous
We are Legion
We do not Forget
We do not Forgive
Expect us.
Εις το όνομα του # OpGreece»
Περισσότερες πληροφορίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου